Решенија за сите!

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење, ладење и топла вода, без оглед дали се работи за вашиот дом, деловен простор или фабрика.

Изберете една од опциите за да дознаете повеќе.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Барате систем за греење, ладење, вентилација и топла санитарна вода за вашиот објект?

Откријте ги сите Daikin решенија за домот или мали комерцијални објекти во нашиот Daikin виртуелен центар.

Наш асортиман на производи

LowTemperature_500x330.png

Нискотемпературни топлотни пумпи воздух-вода

Единиците со ниска температура Daikin Altherma ја користат технологијата за топлотна пумпа воздух-вода за да греат, ладат и да произведат топла вода со висока енергетска ефикасност.

HighTemperature_500x330.png

Високотемпературни топлотни пумпи воздух-вода

Лесно заменете го стариот систем за греење и за топла вода со нашата енергетски ефикасна топлотна пумпа со висока температура Daikin Altherma.

Hybrid_500x330.png

Хибридна топлотна пумпа

Ефикасно комбинирајте обновливи со вообичаени извори на енергија со хибридната пумпа Daikin Altherma за греење, ладење и топла вода.

AirtoAir_500x330.png

Топлотни пумпи воздух-воздух

Топлотните пумпи воздух-воздух на Daikin го користат надворешниот воздух како обновлив извор на енергија за да го згреат и изладат вашиот дом ефикасно.

GroundSource_500x330.png

Топлотни пумпи со земен извор

Топлотните пумпи со земен извор на Daikin одделуваат топлина од земјата за да овозможат ефикасно греење, ладење и топла вода.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Топлотни пумпи за топла санитарна вода

Изберете го енергетски најефикасниот систем за греење со топла вода на пазарот со нашите топлотни пумпи за топла санитарна вода.

OilBoilers_500x330.png

Кондензирачки бојлери на нафта

Daikin го нуди најефикасниот бојлер на нафта којшто ја користи иновативната технологија за кондензирање за да го загрее вашиот дом и да произведе топла вода.

GasBoilers_500x330.png

Кондензирачки бојлери на гас

Кондензирачките бојлери на гас на Daikin се енергетски ефикасни и може лесно да се инсталираат, што ги прави идеални за реновирање и замена на вообичаениоте бојлери на гас.

HPConvector_500x330.png

Конвектор на топлотна пумпа

Daikin Altherma HPC е конвектор на топлотна пумпа што комбинира греење и ладење во еден производ.

HotWaterTank_500x330.png

Резервоари за топла санитарна вода

Топлотните пумпи и бојлерите за топла вода на Daikin овозможуваат топла вода на барање и во секое време; оптимизирајте ја енергетската ефикасност со дополнителни соларни панели.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air е целосно решение за систем за климатизација, што овозможува греење, ладење, вентилација и прочистување на воздухот за средни или мали објекти.

AHU_500x330.png

Клима комори и системи за вентилација

Daikin овозможува високо ефикасни клима комори, за мали и големи вентилации, со циркулација на свеж воздух низ секаков објект.

ControlSystems_500x330.png

Контролни системи

Од централна контрола преку интернет на климатизацијата во вашиот дом, до системи за управување објекти со повеќе зони, Daikin ви овозможува целосна контрола во секое време.

VRV_500x330.png

VRV

VRV-системите на Daikin овозможуваат целосно решение за климатизација за големи или мали објекти. Оригинален, иновативен и енергетски ефикасен производ на Daikin.

Chiller_500x330.png

Чилери и опрема за климатизација

Daikin нуди ефикасни и достојни чилери со водено и воздушно ладење, како и клима комори и единици со калем за вентилатор за сите големи и мали потреби.

Refrigeration_500x330.png

Разладување

Системите за разладување на Daikin се создадени за достојно и ефикасно индустриско и комерцијално разладување

AirCurtains_500x330.png

Воздушни завеси Biddle

Спречете загуба на топлина и одржете удобна атмосфера во вашиот објект со воздушните завеси Biddle.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Кровни единици

Кровните единици на Daikin се споено решение на принципот „приклучи и пушти“, каде што внатрешната и надворешната страна се претходно поврзани.