Човек со заштитен шлем работи со производ од Daikin.

Изградете свој бизнис со Daikin

Нудиме најширок асортиман на висококвалитетни топлотни пумпи, климатизација, вентилација, ладење и применети системски решенија достапни на пазарот.

Максимална удобност

Создајте атмосфера што е погодна за вашите купувачи

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте во придобивките што произлегуваат од инсталирање на достојните решенија

Енергетска ефикасност

Понудете заштеда на енергија со нашите еколошки решенија

Услуга

Сметајте на постпродажната поддршка и сервисните програми


VRV 5 web banner 1365 x 352.jpg

Запознајте го нашиот суперхерој: Систем за враќање топлина VRV 5

Напредно решение за климатизација, изградено за поддршка на декарбонизацијата на објектите.

Системот за враќање топлина VRV 5 поседува динамички супермоќи за да овозможи удобност и флексибилност и да ја намали емисијата на штетни гасови на објектот.

Портал за бизнис на Daikin

Нашиот портал за бизнис на интернет ви овозможува брз пристап до сите информации и алатки што ви се потребни за инсталација. Од прирачници и презентации, до видеа и софтвер за избирање производи, користете го овој моќен пребарувач како алатка за да одговорите на сите прашања и да го подобрите својот бизнис.

Софтвер за избор на Multi Split

Веб-алатка за избирање за нашата линија Multi Split. Овозможува избор на најсоодветниот систем за потребите на секој купувач.

Погледнете СЕГА

Група луѓе се смешкаат.

Погледнете го нашиот

виртуелен центар

Решенија за квалитет на внатрешниот воздух и вентилација

Кога се планираат нови објекти мора да се земат предвид многу работи. Покрај структурните фактори, мора да се внимава и на греењето, ладењето и често заборавената тема: квалитет на внатрешен воздух. Важно е за здравјето на сите.

Жена гледа низ прозорецот
Група луѓе се смешкаат.

Најголемата мрежа во Европа

Оформена во Европа пред повеќе од 45 години, Daikin Europe има искуството и мрежа за да создаде иновативни решенија за греење и климатизација. Го познаваме пазарот и ги имаме ресурсите за да ги задоволиме вашите потреби. Со нашиот Европски центар за развој и вниманието што го насочуваме кон енергетски ефикасни производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.

Заштита од бучава на Daikin

Задоволете ги строгите услови за бучава и подобрете ја флексибилноста со топлинските пумпи Sky Air и VRV благодарение намалувањето на бучавата до 10 dB(A)​

  • Специјално дизајнирана за топлинските пумпи Sky Air и VRV
  • Фабрички тестирани податоци за бучава, капацитет и ефикасност
  • Без потреба од дополнителни пресметки​
Куќна градина со дрвја

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.

Бидете во тек со новостите во индустријата