Skip to main content

Иновативни и водечки технологии

Ние во Daikin поседуваме страст за создавање решенија во врска со воздухот што го дишеме. Погледнете ги технологиите што ги користиме за да го подобриме животот на нашите купувачи.

 • Технологија на замена

  Ажурирајте го системот за да ја подобрите неговата енергетска ефикасност, ниските трошоци за енергија и да спречите неочекувани расипувања за достојна удобност низ целата година.

 • Bluevolution

  Асортиман на производи што го користат разладното средство R-32 за да понудат голема енергетска ефикасност и мало влијание врз околината.

 • Променлив волумен на разладно средство

  Технологијата на променлив волумен на разладно средство (VRV) се содржи во првиот Multi-Split климатизер за комерцијални објекти

 • Daikin Altherma

  Со искуство повеќе од 55 години во развивање на технологијата на топлотни пумпи, Daikin нуди асортиман на топлотни пумпи за да ги намали работните трошоци и да овозможи голема енергетска ефикасност.

 • Сезонска ефикасност

  Врвен метод за развивање и воведување енергетски поефикасни технологии за HVAC-R производи за да го задоволат и надминат законодавството.

 • Технологија на инвертор

  Иновативна технологија што ја зголемува енергетската ефикасност за да овозможи удобни температури низ целата година.

 • Европски центар за развој (EDC)

  Спроведуваме истражувања и ги развиваме најновите технологии за климатизација за европскиот пазар.

 • Компресори на Daikin

  Daikin секогаш бил на водечкото место во областа на развивање на технологијата на компресори и сега нуди широк асортиман на компресори swing, scroll и single-screw.