Daikin решенија за инфраструктура на фискултурна сала и рекреативен центар

Удобна атмосфера за секаква рекреативна намена

Решенијата за климатизација на Daikin создаваат удобна атмосфера за вашите посетители и ги намалуваат работните трошоци со помоши на енергетски ефикасните технологии.

daikin решенија за рекреативен центар удобноста е главниот елемент

Седнете и опуштете се

Нашите решенија за греење, ладење и топла вода содржат разни функции и технологии, како на пример, технологијата за променлив проток на разладно средство, за да создадат совршена атмосфера.

намалете ги трошоците и потрошувачката

Намалете ги трошоците и потрошувачката

Во зависност од потребите и локацијата, нудиме асортиман на обновливи решенија што содржат технологии, како на пример, враќање топлина за да се намалат емисијата на јаглеродни гасови и вашата сметка за струја.

управувајте со потрошувачката на енергија

Останете поврзани и задржете ја контролата во свои раце


Услугата Daikin Cloud ви овозможува да контролирате повеќе локации од секаде, за да можете да ја надгледувате и намалите потрошувачката.

Удобно поминато слободно време

Без разлика дали се релаксирате во салата за вежбање или се ослободувате од стресот со пријатна вечера, имаме решенија за секаква рекреативна намена. Со Daikin почувствувајте што значи слободно време.

рекреативни центри со фискултурна сала и спа

Сала за вежбање и бања

Нашите системи за вентилација со враќање топлина ја враќаат топлината од издувниот воздух и овозможуваат свеж воздух да циркулира низ објектот, го отстрануваат застоениот воздух и непријатните мириси и ја прилагодуваат влажноста на воздухот по ваша желба. Можете да сметате на големи количини топла вода овозможена од ефикасната технологија на топлотна пумпа за да може тушевите, бањите и собите со пареа да работат во секое време.

Музеи и изложби

Музеи и изложби

Лесно е да се изведе прецизна и паметна контрола на квалитетот на воздухот со нашите контролери преку интернет. Одржувајте стабилни температура и ниво на влажност за да ги заштитите историските артефакти и вредни уметнички дела.

daikin решенија за ресторани

Ресторани

Нудиме целосни решенија за ресторани со различни потреби од разладување и ладење. Замрзнатата храна, свежата храна од фрижидер и разладените вина се одржуваат на совршена температура, а гостите уживаат во јадење при целосна удобност.

Стадиони

Стадиони

Може да сметате на разладувачи со широк опсег на работа и опрема за климатизација, за да одржите здрава и удобна атмосфера со свеж воздух што циркулира низ целиот стадион и им овозможува на посетителите да навиваат, да се забавуваат и да играат цела ноќ.

За секој проект и секоја потреба

Без разлика дали имате голем или мал проект, имаме широка опрема и желба да ви помогнеме. Нудиме решенија за греење, ладење, разладување и топла вода за објекти од сите големини, нови градби и доградби, како и замена и надградување на вашиот постоечки систем. Најдете го она што совршено ќе ви одговара со големината на проектот или потребите.

skyair.png

Мали до средни проекти

Sky Air

 • За вашите потреби од климатизација
 • Идеално за помали простории
 • Одделни контроли за секоја единица
Restaurant-controls-710x460.png

Проекти со средна големина

VRV

 • Флексибилната инсталација ги задоволува сите ваши потреби за климатизација
 • Идеално за мали и средни простории
 • Контролирајте ги единиците централно или поединечно
ice-rink-710x460.png

Големи проекти

Ладачи и опрема за климатизација

 • Идеално за средни и многу големи простории
 • Овозможува свеж и здрав воздух
 • Компатибилно со сите решенија на Daikin со помош на нашиот систем за климатизирање
Commercial_Restaurant-03_photogrid.png

Ресторани и кујни

Разладување

 • Решенија за мала и голема примена за ладење на прехранбени производи
 • Флексибилен дизајн што одговара на сите типови градби
 • Технологијата за враќање топлина и инвертор-технологијата ја зголемуваат заштедата
comfort_mobile.png

Свеж воздух

Вентилација и клима комори

 • Идеално за средни и многу големи простории
 • Овозможува свеж и здрав воздух
 • Компатибилно со сите решенија на Daikin со помош на нашиот систем за климатизирање
restaurant-controls3-710x460.png

Паметни контроли

Контроли

 • Контролирајте ја атмосферата од секое место, во секое време
 • Избирајте меѓу контроли за централно или локално управување
 • Поставете програми за тајмер
 • Оптимизирајте ја потрошувачката со нашите алатки за управување со енергија
 • Лесно вградување со опрема од трети лица
althermaflextype-710x460.png

Бањи и фитнес-центри

Daikin Altherma Flex тип

 • Ефикасно овозможува голема количина на топла вода
 • Производство на топла вода со помош на враќање на топлината

Дознајте повеќе