Skip to main content

Поддршка за инсталатери

Зголемете го вашиот бизнис со нашите програми за поддршка и сервиси, за да ви помогнеме да управувате и да ја надгледувате вашата Daikin инсталација.

{{facet.label}}

Прикажи повеќе
Дали мислевте:

Сортирај по

product image {{compare.title}}

{{compares.length}}/{{maxNumberOfCompares}} {{ getLabel('finder.compare.selected') }}

Упс, не го пронајдовме бараниот термин

404

Daikin бизнис портал

Без разлика дали барате специфичен софтвер, имате потреба од информација за производ или имате прашања околу нашиот систем, нашиот бизнис портал е тука да ви помогне.

ЧПП

Од разбирање како работи вашата единица, до општо одржување и грижа, нашата страница за ЧПП ви ги овозможува сите одговори на најчесто поставуваните прашања.

Информација за производот

Добијте подетални информации за производот и материјалите за вашиот Daikin-систем.

  • Добијте сертификати

    Како водечка компанија во системите HVAC-R, Daikin е најдобриот партнер за вашите проекти за еколошки објекти.
  • Главни меѓународни клиенти

    Тимот за главни меѓународни клиенти е посветен тим од врвни експерти во полето на бизнис и продажба, што се подготвени да ѝ помогнат на вашата компанија.