Решение на Daikin за вашиот дом

Daikin овозможува удобност во вашиот дом

Со нашите достојни контролни решенија, нема да ја зголемите енергетската ефикасност на сметка на удобноста.

Целосно решение за климатизација на вашиот дом

Од централно греење и климатизирање, до паметни соларни системи и соларни опции, имаме решенија за греење, топла вода и ладење за секоја соба ва вашата куќа. Научете повеќе за опциите што се достапни за вашиот дом.

1 2 3 4 5 6 building.jpg

1. Кујна

 • Паметната контрола ви овозможува да управувате со потрошувачката на енергија
 • Енергетските режими ги намалуваат трошоците
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија

2. Дневна соба

 • Нашето интелигентно око овозможува оптимален проток на воздух
 • Широк асортиман на внатрешни единици што одговараат на вашиот ентериер
 • Подобрете ги енергетските перформанси со помош на подно греење

3. Бања

 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Поврзување со еден радиатор за да имате топли крпи наутро

4. Спална соба

 • Преспивајте ги ноќите при стабилна температура
 • Вдишувајте здрав воздух, без мувла и алергени

5. Трем

 • Истрајни надворешни единици работат на сите временски услови

6. Покрив

 • Намалете ја потрошувачката на енергија и заштедете пари со соларни панели

Daikin Emura: дизајн што зборува сам за себе

W_Sil_Bl_1645x1080px.jpg
Campaign Multi Plus_Webbanner_1200x554px.png

Multi+

Само еден систем за топла вода +
климатизација

Станбени решенија удобност

Удобност

Работиме со вас за да ја создадеме вашата клима врз основа на греење, ладење, контрола на влажност, вентилација и прочистување.

 • Паметна контрола одговара на вашиот стил на живеење
 • Иновативни технологии, како на пример, нашето интелигентно око, овозможуваат оптимален проток на воздух
 • Вентилацијата и прочистувањето на воздухот овозможуваат чист воздух во просторијата
станбени решенија заштеда на енергија

Штедење енергија

Нашите технологии за енергетска ефикасност заштедуваат енергија и пари.

 • Користете обновливи извори на енергија, како на пример, воздух, сонце, вода или почва, за да ја намалите емисијата на јаглерод
 • Алатките за управување со енергија ви овозможуваат да ја оптимизирате потрошувачката на енергија
 • Карактеристични технологии, како на пример, нашиот инвертор и Bluevolution ја зголемуваат ефикасноста
станбените решенија на Daikin се достојни

Доверливост

Со 60 години искуство, знаеме како да создадеме достојни климатски решенија.

 • Сертифицираните инсталатори на Daikin гарантираат врвна услуга
 • Постојаното тестирање за време на производниот процес е гаранција за нашата политика на производство без дефекти
 • Нашиот Европски центар за развој е лидер на пазарот за развивање технологии за климатизација
humidity-ururu-sarara-v2.png

Квалитет на внатрешен воздух, искуство со Daikin

Квалитетот на внатрешниот воздух е нов аспект кога се работи за квалитетот на вашето дишење.

Греење и топла вода

Дозволете да ви помогнеме да ги најдете технологиите за греење и топла вода, што совршено ќе одговараат на вашиот дом .

Климатизирање

Го нудиме најширокиот асортиман на решенија за климатизирање за да го ладите и греете вашиот дом со максимална ефикасност.

Прочистување на воздухот

Нашите врвни технологии за прочистување воздух гарантираат дека воздухот во вашиот дом е безбеден и здрав.

Барате ново решение за греење и климатизирање?

Дознајте повеќе за правото решение со избирање на посакуваниот тип на проект.

FTXJ-AB_02_003.jpg

Решенија за нова куќа

Дозволете ни да ви помогнеме да ги направите потребните чекори за избирање најдобро решение за греење и ладење за вашиот нов дом.

gas_condensing_boiler_header.jpg

Решенија за реновирање дом

Дали планирате реновирање на домот или замена на стариот HVAC-систем? Решенијата на Daikin нудат најголема енергетска ефикасност и се лесни за инсталирање.