Skip to main content

Контактирајте нè

Стапете во контакт со нашето биро за помош, ако имате прашања, проблеми,...

Алмакос Клима дооел - Гостивар

ЈНА 316a/4
1230 Гостивар, Македонија

Е-маил: info@almakos.mk

Работно време: пон - петок
09:00 - 17:00

Погледнете на Google Maps

Контактирајте нè

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH

Lemböckgasse 59/1/1 | 1230 Vienna | Austria

Телефон.: +43/2236/325 57
Факс: +43/2236/325 57-900
Е-маил: office@daikin.at

www.daikin-ce.com

Погледнете на Google Maps

Контактирајте нè