Најдобри решенија за климатизирање

Најдобри решенија за климатизирање

Нашиот широк спектар од енергетски ефикасни единици за климатизација ви овозможува ладење и греење низ целата година.

климатизација напредни енергетски ефикасни технологии

Напредни енергетски ефикасни технологии

Нашите решенија за ладење се класифицирани со највисоката ознака за енергетска ефикасност на пазарот. Со посебно внимание врз обновливата енергија и иновативните технологии, како што се инвертор и враќање топлина, имате придобивка од целосното решение што значајно го зголемува повратот на инвестицијата. Нашата посвета за развивање на еколошки пријатни решенија за климатизација гарантира дека единиците на Daikin не само што се во согласност со, туку и се години понапред од правните стандарди.

климатизација добар дизајн emura

Добриот дизајн е незабележлив

Со толку многу различни типови на единици и опции за дизајнирање, работиме со вас за да создадеме климатизација што ќе се вклопи беспрекорно во вашиот ентериер.

климатзација оптимална удобност

Вашата удобност е наш приоритет

Нашите клима-уреди прават многу повеќе од само што го ладат воздухот. Внимателно ги балансираат температурата, греењето, нивоата на влажност и чистотата на воздухот за да овозможат најудобна клима.

климатизација контроли

Управувајте со потрошувачката на енергија

Контролата на климатизацијата треба да биде едноставна, интуитивна, паметна и енергетски ефикасна. Без разлика дали барате решение за вашиот дом или за вашиот бизнис, нудиме разни системи што ќе ви помогнат да ја контролирате климатизацијата.

Климатизација со сплит-систем за една просторија

Една просторија

 • Сплит-систем
 • Поврзува 1 внатрешна со една надворешна единица
 • Грее и лади 1 соба
 • Лесна инсталација
multi-split климатизација за вашиот дом

Дом

 • Мултисплит-систем
 • Поврзува до 9 внатрешни со една надворешна единица
 • Лади, грее и произведува топла вода за до 9 различни простории
 • Контролира поединечни простории
климатизација за комерцијални објекти

Комерцијален и индустриски објект

 • Директна експанзија (DX) и водни системи
 • Поврзува неограничен број внатрешни со еден надворешен систем
 • Лади, грее, вентилира и произведува топла вода
 • Контролира поединечни зони и простории
 • Капацитет на ладење повеќе од 10MW

Различни опции за дизајн на вашиот ентериер

FTXA-AW_1_01.4_installation-pictures.jpg

Со високоѕидна монтажа

Нашите високоѕидни единици се светски признаени за нивниот добар дизајн. Нивните мазни и елегантни изгледи ја носат климатизацијата на повисоко ниво.

климатизација парапетен модел

Парапетни

Парапетни единици овозможуваат климатизирање или зрачат топлина како обичен радијатор. Елегантниот дизајн и фините линии се вклопуваат беспрекорно во модерниот ентериер.

conceiled-ceiling.png

Скриена таванска единица

Скриените тавански единици се идеални за сите типови на простории, поради тоа што беспрекорно се вклопуваат во секој ентериер. Се инсталираат дискретно во спуштени тавани, на тој начин што се видливи само решетките од вентилацијата.

климатизација касетна единица

Касета

Нашите тавански касети се направени да овозможат оптимален проток на воздух во сите видови на мали и големи простории, при што ослободуваат простор на ѕидовите и подот. Со најголем асортиман на пазарот, гарантираме совршено вклопување во објектот и распоредот на ентериерот.

ceiling-suspended.png

Плафонска

Плафонските касети се дизајнирани да бидат флексибилни. Ова е идеално решение за простории што немаат спуштен таван или имаат ограничен простор на подот. Поединечната контрола на капаците и разните агли на дување го олеснуваат уредувањето на секој ентериер.

Климатизирање за секаков тип на објекти

Без разлика дали поседувате дом или продавница или сте управник на хотел, топлотните пумпи на Daikin ќе ви помогнат во одржувањето на идеална температура. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.