Кондензирачки бојлери на гас

Кондензирачки бојлери на гас

Кондензирачките бојлери на гас на Daikin користат иновативна технологија за да ви овозможат достојно и енергетски ефикасно греење и топла вода.

Голема енергетска ефикасност

Класифицирани со ознака за енергетска ефикасност A, високоѕидните кондензирачки бојлери на Daikinсе опремени со паметен управувач што автоматски го прилагодува производството на топлина на бојлерот, за да ја оптимизира повеќе неговата ефикасност. Зголемете ја енергетската ефикасност за топла вода со додавање соларни панели.

energy_label_a_left.png
соларни панели со голема енергетска ефикасност
gas_condensing_boiler_easy_affordable.jpg

Лесна инсталација што може секој да си ја дозволи

Со малку делови за составување и лесна инсталација, нашите кондензирачки бојлери на гас се идеални за реновирање и замена на старите бојлери. Секој компактен бојлер се вклопува беспрекорно со вашите постоечки цевки и радијатори.

Нашите најпопуларни кондензирачки бојлери на гас

GCU compact

GCU compact
 • За греење и топла вода
 • Совршена комбинација од кондензирачки бојлер и термален склад ECH2O (лого), (принцип на свежа вода)
 • Ознака A++ за енергетска ефикасност за топла вода и A за енергетска ефикасност за греење
 • Дополнителна соларна поддршка
 • Компактна големина

Високоѕидни кондензирачки бојлери на гас

Кондензирачки бојлер на гас D2CND
 • Само за греење или за греење и топла вода
 • Ознака A за енергетска ефикасност за греење и топла вода
 • Се поврзува со подно греење и со радијатори
 • Компактна големина

Примени:

 • D2CND & D2TND: Првиот високоѕиден кондензирачки бојлер на гас произведен во Daikin
 • GW Top Grade: оптимална ефикасност за големи купувачи и пазари
 • GW High Grade: поевтин производ, идеален за нови купувачи и пазари, што сакаат да направат почетна инвестиција