Двајца работат заедно

Создадете совршена атмосфера со Daikin

Со повеќе од 60 години истражување и иновација на решенија за контрола на климатизација, знаеме дека совршената атмосфера бара многу повеќе отколку греење и ладење.

Максимална удобност

Дизајнирајте решение што е погодно за вашите купувачи

Висок квалитет

Уживајте во довербата благодарение на достојни решенија

Енергетска ефикасност

Загарантирајте заштеда на енергија со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Овозможете им на корисниците контрола со помош на апликацијата Daikin и паметното програмирање


VRV 5 web banner 1365 x 352.jpg

Запознајте го нашиот суперхерој: Систем за враќање топлина VRV 5

Напредно решение за климатизација, изградено за поддршка на декарбонизацијата на објектите.

Системот за враќање топлина VRV 5 поседува динамички супермоќи за да овозможи удобност и флексибилност и да ја намали емисијата на штетни гасови на објектот.

Бизнис портал на Daikin

Нашиот бизнис портал на интернет ви овозможува брз пристап до сите информации што ви се потребни. Од скици во формати BIM и CAD, до алатки што ќе помогнат да создадете решенија со највисоки перформанси, користете го моќниот пребарувач за да одговорите на сите прашања и да го подобрите својот бизнис.

Моделирање информација за објектот

Новата библиотека на Daikin од BIM-објекти им овозможува на архитектите, советниците и инсталаторите да ја планираат HVAC-инсталацијата и да ги избегнат проблемите за време на изградба, при што ќе ги намалат можностите за грешки во дизајнот и инсталацијата и ќе заштедат време и пари.

Од мали домови до големи канцелариски простории

Без разлика дали градите дом, дизајнирате продавница или реновирате хотел, имаме решенија за греење и ладење што ќе ги задоволат вашите потреби. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.

Човек извршува презентација
 

Ви помагаме да ја остварите вашата визија

Нашите продажни инженери се обучени да ви овозможат поддршка при секој чекор од вашиот проект Нудиме широк опсег на обуки и семинари за нашиот софтвер за правење избор и симулација и имаме интерни специјалисти од BREEAM кои ќе ви помогнат да дизајнирате „Зелени“ објекти. Со вниманието што го насочуваме кон иновација и енергетски ефикасни производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.

Заштита од бучава на Daikin

Задоволите ги строгите услови за бучава и подобрете ја флексибилноста со топлинските пумпи Sky Air и VRV благодарение намалувањето на бучавата до 10 dB(A)​

  • Специјално дизајнирана за топлинските пумпи Sky Air и VRV
  • Фабрички тестирани податоци за бучава, капацитет и ефикасност
  • Без потреба од дополнителни пресметки​
Куќна градина со дрвја

Бидете во тек со новостите во индустријата

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin нудиме голем избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.