Сезонски паметна r-32 sky air

Сезонски паметна Bluevolution

Првото енергетски ефикасно решение за климатизација во Европа што го користи разладното средство R-32 за малиот комерцијален сектор.

Сезонски паметна Bluevolution инсталација
bluevolution

Технологија Bluevolution

Со значително помали емисии на CO2, разладното средство R-32 е енергетски најефикасното на пазарот. Нашата препознатлива сезонски паметна Bluevolution има најмало влијание врз околината во својата класа, со потенцијал на глобално затоплување (GWP) што е 68% помал од другите разладни средства, како на пример R-410A. Со оваа следна генерација на енергетска ефикасност, ќе ја намалите сметката за енергија со намалена потрошувачка ќе ги намалите трошоците за одржување, затоа што нема да правите годишна проверка за протекувања.

Касетна единица за дување во сите насоки со автоматско чистење

Касетната единица за дување во сите насоки со автоматско чистење е опремена со уникатен панел со филтер со автоматско чистење што ги намалува трошоците за одржување и ја зголемува енергетската ефикасност за до 50% во споредба со нормални касетни единици. Интелигентното око го забележува и го насочува протокот на воздух настрана од луѓето и ги намалува трошоците за енергија за до 27% кога автоматски ќе премине на режим за заштеда на енергија или кога се исклучува кога забележува дека собата е празна.

Bluevolution дување во сите насоки
Интелигентен управувач преку таблет

Паметно управување со енергија

Централизирајте ја контролата врз вашите зони на атмосферата со поврзување на вашиот интелигентен управувач преку таблет со помош на Daikin Cloud.

  • Истовремено надгледувајте и тестирајте повеќе локации за да ја намалите големата потрошувачката на енергија
  • Поврзете со услугата Daikin Cloud и пристапете до вашите единици од секое место, во секое време
  • Интуитивниот интерфејс со екран на допир гарантира лесна контрола на климатизацијата
  • Идеална за мали до средни комерцијални примени

Опремена со технологија на променлив волумен на разладно средство

Променливата температура на разладното средство автоматски ја прилагодува температурата на разладното средство според оптоварувањето. Ова гарантира оптимална рамнотежа на заштеда на енергија со удобност, при што се овозможува најдобра сезонска ефикасност преку целата година со брзо време на реагирање дури и при најжешките денови.

променлива температура на разладно средство
лесна инсталација

Надградете го вашиот систем со технологијата Bluevolution

Лесно заменете го вашиот систем за климатизација со технологијата Bluevolution. Нашиот систем R-32 Sky Air ја користи постоечката инсталација на цевки и кабли, за да може да го надградите решението за климатизација без да ја нарушувате секојдневната работа или да плаќате за целосна реконструкција. Со најголемата енергетска ефикасност во својата класа, ќе забележите значителна заштеда со R-32 Sky Air во споредба со вашето претходно решение.

Слични производи

skyair_RZAG-LV1.png

RZAG-LV1

Водечка технологија во индустријата затоа што R-32 овозможува оптимална ефикасност и удобност за комерцијални примени

FCAHG-F-485x200.png

FCAHG-F

Првиот мал комерцијален асортиман R-32 BLUEVOLUTION достапен во Европа

DCC601A51-485x200.png

DCC601A51

Поголемо уживање на купувачите со подобра удобност во вашата продавница

Дознајте повеќе