Skip to main content

Услуги на Daikin

Како лидери во полето на климатизација, нудиме неколку услуги за да овозможиме вашиот систем да ги одржува високите перформанси низ својот работен век.

Создавањето совршена внатрешна клима не значи само купување и инсталирање на производот. Значи и дека треба да се постигне удобност, енергетска ефикасност, достојност и контрола преку целата година. Daikin нуди широк избор на услуги за поддршка и одржување, за да овозможи вашиот систем да постигне оптимални перформанси низ својот работен век.

Оптимална инсталација за минимални трошоци

Преку нашите услуги за поддршка, добро одржувана инсталација постигнува:

поголема енергетска ефикасност

подолг работен век

ги задоволува најмодерните правни и законски услови

Што нудиме

bg-image

Доставувач и испорачувач на услуги

Од избирање на вистинското решение за климатизација до стартување, надгледување и одржување, Daikin е подготвен да ви понуди поддршка низ секој чекор од процесот. Дури и да немате инсталација од Daikin, може да имате придобивка од услугите на Daikin овозможени од нашиот персонал и нашиот тим квалификувани специјалисти и инженери.