Skip to main content

Надградби и оптимизации

За да ги подобриме перформансите и да го продолжиме векот на траење на системот, развивме разни надградби

Применето

Од надградби на инверторот до враќање топлина и модернизација, најдобрите надградби ќе ги подобрат перформансите на вашиот систем.

Dx (VRV)

Од поддршка до поправка на самото место, нашиот план за одржување VRV е создаден да ги задоволи потребите за средни до големи комерцијални примени што ја користат нашата VRV-линија.