purifikimi i ajrit

Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë

Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.

MC55W.jpg

Purifikues ajri me teknologji Streamer

Teknologjia jonë Streamer filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore.

30,600 ден.

MCK55W.jpg

Purifikuesi i ajrit Ururu me Streamer

Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Thjesht mbushni herë pas here rezervuarin me 2,7 litra dhe kështu do të mund të krijoni lagështi në dhomë me vëllim maksimal prej 500 ml/h.

37,900 ден.

Nënë dhe bijë që lexojnë në një dhomë të shëndetshme

Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm

Purifikuesit e ajrit të Daikin minimizojnë simptomat e astmës dhe alergjisë duke larguar grimcat e pluhurit dhe polenin nga ajri dhe ju mbajnë të shëndetshëm duke filtruar bakteret dhe viruset që ndodhen në ajër.

Dhomë e pastër me lagështinë e kontrolluar

Lagështia është thelbësore për një lëkurë të shëndetshme

Depozita e hollë e ujit e purifikuesit të ajrit mbush ajrin me lagështirë kur ai është tepër i thatë dhe ju ruan që të mos keni duar të thata ose fyt të thatë kur zgjoheni.

Nënë dhe bijë që lexojnë në një divan

Mbajeni ajrin të freskët

Purifikuesit tanë të ajrit kontrollojnë aromat, në mënyrë që shtëpia juaj të mbajë gjithmonë erë të freskët dhe të pastër.

1 Thithja e fuqishme

Merr ajër nga një zonë e gjerë nga 3 drejtime.

Ilustrim i thithjes së fuqishme

2 Kapja efikase e ndotësve

Kap me efikasitet pluhurin dhe ndotësit me një filtër elektrostatik HEPA.

Filtri elektrostatik HEPA

3 Dekompozimi

Përdor teknologjinë Streamer të Daikin për të dekompozuar, përmes oksidimit, substancat e dëmshme që kapen në filtër.*

Streamer

* Substancat përfshijnë viruse1, baktere2, polen3, spore myku4

Shënim:
1 Organizata testuese: Kitasato Research Center for Environmental Science; Certifikata e rezultatit të testit 21_0026 (lëshuar nga e njëjta organizatë); Rezultati i eksperimentit: 99,9% heqje e virusit A-H1N1 pas 1 ore.
2 Organizata testuese: Japan Food Research Laboratories. Numri i testit: 15044988001-0201. Metoda e testimit: Një pjesë testimi me lëng me baktere vendoset në pjesën e sipërme të filtrit të mbledhjes së pluhurit të instaluar në një purifikues ajri dhe përdoret në një zonë testimi prej 25 m³. Numërohet numri i baktereve të gjalla pas pesë orësh. Rezultati i testimit: Të reduktuara me më shumë se 99% në pesë orë. Njësia e testit: Testuar me MCK55S (modeli japonez), një model ekuivalent me serinë MCK55W (funksionim turbo).
3 alergjenë të ndryshëm u irriduan me njësinë e shkarkimit të pastruesit të ajrit dhe u verifikua shpërbërja e proteinave në alergjenë duke përdorur metodën ELISA, kataforezë, ose një mikroskop me elektrone (studim i përbashkët me Wakayama Medical University). Shembull testimi: ‘Polen kedriu japonez Cryj-1’; Rezultati i testimit: 99,6% ose më shumë të dekompozuara dhe të hequra në 2 orë.
4 Organizata testuese: Japan Food Research Laboratories. Numri i testit: 204041635-001. Rezultati i testimit: 99,9% ose më shumë spore myku (Cladosporium) të dekompozuara dhe të hequra në 24 orë.

Ilustrimi i funksionit të heqjes së lagështirës

Lagështim i fuqishëm për të mbrojtur kundër tharjes së ajrit dhe viruseve

  • Mbron lëkurën, fytin dhe vrimat e hundës nga tharja.
  • Mbron kundër viruseve duke ruajtur lagështinë e duhur të dhomës.
  • Ruan nivele komode të lagështisë së dhomës (40 deri 60% RH)
  • Teknologjia Streamer eliminon bakteret në filtrin e heqjes së lagështirës.

Filtri HEPA me performancë të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit

Heq 99% të grimcave me madhësi mes 0,1μm dhe 2,5μm

arrow-right.png

Filtri grumbullon pluhurin me efikasitet me forca elektrostatike. Nuk bllokohet lehtë në krahasim me filtrat jo-elektrostatikë HEPA që mbledhin grimca vetëm përmes imtësisë së rrjetës.

Me ngarkesë elektrostatike

Filtri elektrostatik HEPA

Heq 99,97% të grimcave të imëta prej 0,3μm. Vetë fibra e filtrit është e karikuar me elektricitet statik dhe i mbledh grimcat me efikasitet. Nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët.

arrow-right.png

Prandaj, përmes filtrit mund të kalojë një sasi e madhe ajri.

VS

arrow-right.png

Filtri mund të pastrojë një sasi të madhe ajri!

Neutral nga ana elektrostatike

Filtri jo-elektrostatik

Duke qenë se kap vetëm grimcat sipas madhësisë së rrjetës, është e nevojshme që filtri të bëhet më i imët, duke bërë që të bllokohet lehtë dhe të shkaktojë humbje të lartë të presionit.

Kompakt, efikas dhe i qetë falë strukturës së re dhe inovative

Ilustrimi i strukturës së purifikuesit të ajrit

Eksploroni purifikuesit tanë të ajrit

clean-air-ururu-sarara-v2.png

Cilësia e ajrit të brendshëm, një përvojë e Daikin