Skip to main content

Услуги на Daikin

Нудиме голем број услуги со професионална поддршка за да овозможиме најдобри перформанси на вашиот систем.

Создавањето совршена внатрешна клима не значи само купување и инсталирање единица. Значи и дека треба да се постигне удобност, енергетска ефикасност, достојност и контрола преку целата година. Daikin нуди голем број услуги за поддршка и одржување за да овозможи оптимална работа на вашиот систем низ целиот работен век.

Оптимални перформанси при минимални трошоци

Благодарение на нашите услуги за поддршка, добро одржуваната инсталација нуди:

поголема енергетска ефикасност

подолг работен век

Сообразност со најмодерните правни и законски услови

Што нудиме

bg-image

Доставувач и испорачувач на услуги

Од избирање на вистинското решение за климатизација до стартување, надгледување и одржување: Daikin е подготвен да ви понуди поддршка низ секој чекор од процесот. Немате инсталација од Daikin? Обратете ни се: сепак можете да се потпрете на услугите од Daikin што ги нудат нашиот персонал и нашиот тим инженери.

bg-image

Доставувач и испорачувач на услуги

Од избирање на вистинското решение за климатизација до стартување, надгледување и одржување, Daikin е подготвен да ви понуди поддршка низ секој чекор од процесот. Дури и да немате инсталација од Daikin, може да имате придобивка од услугите на Daikin овозможени од нашиот персонал и нашиот тим квалификувани специјалисти и инженери.