Топла вода со топлинска пумпа

Изберете решение за топла вода што најдобро одговара на вашите потреби.

Врати се на содржината

решенија одговараат на вашата потреба
Daikin-Altherma-Domestic-Hot-Water-Heat-Pumps_289x162px.jpg

Daikin Altherma Топлотни пумпи за Топла Санитарна Вода

Енергетска ефикасност на топла вода до A_
Идеално за производство на топла санитарна вода
Интегриран резервоар за топла санитарна вода
Лесна и прифатлива инсталација
Можност за поврзување со соларни панели