Skip to main content

Ние се грижиме за вашиот Daikin систем

Редовно одржување е клучно за долг животен век на вашиот уред. Дознајте како можете да ја продолжите гаранцијата.

Побарајте од инсталатерот да го регистрира вашиот уред на Stand By Me платформата и бидете раат!

Зошто е одржувањето важно?

Новите системи за греење и ладење се долгорочна инвестиција и важно е редовно да се одржуваат од повеќе причини:

health-standbyme-daikin
health-standbyme-daikin

Здравје

Редовно одржување на клима уредот е важно бидејќи:

 • Редовното чистење на филтрите овозмужува чист и свеж воздух
 • Одржување на високата енергетска ефикасност и продолжување на животниот век на опремата
costs-standbyme-daikin
costs-standbyme-daikin

Заштеда

Долгорочно, редовното одржување е секогаш поевтино од интервенто сервисирање на уредот. Една народна поговорка вели: "Подобро е да се спречи отколку да се лечи!"

 • Избегнете ги непланираните трошоци за поправки со редовно одржувањеIzbjegnite žurne intervencije tako što planirate održavanje
 • Целосна документација за сите ваши уреди на вашиот Stand By Me профил
 • Минимален вкупен трошок на сопствеништво на уредот (Total Cost of Ownership; TCO)
efficiency-standbyme-daikin
efficiency-standbyme-daikin

Ефикасност

Со редовно одржување на уредот се одржува и неговата висока ефикасност. 

 • Рутинското одржување помага да се задржи високата енергетска ефикасност на уредот
 • Редовното оджување ги намалува шансите да се расипе уредот кога најмногу ви е потребен
genuine-parts-standbyme-daikin
genuine-parts-standbyme-daikin

Оригинални резервни делови

Резервните делови, алатот и опремата која ја користат нашите партнери се сертифицирани од нашите Daikin фабрики. 

 • Продолжена гаранција така што ќе користите само исправни резервни делови 
 • Ако користите оригинални резервни делови ја намалувате можноста за дефект на системот

Како до најдобра услуга?

Нашата Stand By Me платформа е врската помеѓу клиентите и нашата мрежа на овластени партнери.

bg-image

Stand By Me е наша онлајн платформа која овозможува најдобри пост-продажни услуги и грижа за нашите купувачи и нивните Daikin системи. Со регистрација на платформата добивате низа придобивки како:

 

 • Можност за БЕСПЛАТНА продолжена гаранција 
 • Мрежа на Daikin сертифицирани сервисери 
 • Автоматски потсетник за редовно одржување на системот

Stand By Me е онлајн платформа која постојано се надградува со редовно додавање на нови функционалности, карактеристики и предности за да овозможиме најдобра услуга на нашите корисници.