Skip to main content

Услуги за далечинско надгледување

Најновата технологија споена со беспрекорна услуга за подобрување на ефикасноста и достојноста на инсталацијата HVAC-R.

bg-image

Нудиме неколку начини за далечинско управување со вашите производи и инсталации. Од надгледување на перформансите до претпоставувачка логика, анализи и друго, нашата интелигентна мрежа е исплатлив начин за да се зголеми безбедноста, времето на работење и достојноста на вашата инсталација.

Планови за услуги за далечинско надгледување

Нудиме три плана за услуги за надгледување за поддршка на вашиот систем:

 • Аларми и веб-апликација

  • Аларм и надгледување на настани 24/7, преку целата година
  • Автоматски алармен систем
  • Добивајте известувања за услугите преку е-пошта
  • Пристапете до далечинската веб-апликација на Daikin
 • Активно надгледување

  • Анализирајте ја и контролирајте ја потрошувачка на енергија
  • Однапред поставете редовна работа на единицата
  • Дијагноза и анализа на аларм од страна на технички специјалисти
  • Далечинско поправање на алармот
  • Паметна мобилизација на овластениот персонал
 • Поврзано одржување

  • Експертите на Daikin овозможуваат далечинска анализа и дијагноза на алармот
  • Брза и достојна далечинска услуга
  • Сите иницијативи се комбинирани со правилниот план за услуга на Daikin

Придобивките на далечинското надгледување

Дознајте ги предностните со помош на нашите услуги за далечинско надгледување.

 • Следете ја вашата инсталација

  • Добијте моментална информација и претстава за трендот
  • Личен пристап до интерфејсот на интернет
  • Нема потреба од локален софтвер
 • Пристапете до операторите и специјалистите на Daikin

  • Најдобра услуга во класата
  • Добивајте далечински решенија за да ги отстраните проблемите
  • Интервенција по потреба
 • Подобрете ги перформансите на вашиот систем

  • Зголемете ја енергетска ефикасност
  • Превентивно одржување за да се избегнат потенцијални расипувања
  • Целосно усогласување со најновите регулативи

Контрола преку Daikin Cloud

 • Услуга Daikin Cloud

  Далечинско надгледување, управување и услуги за комерцијалните системи DX

 • Daikin on Site

  Далечинско надгледување, управување и услуга за чилери и клима комори