Сликата прикажува единица Daikin Multi-Split, инсталирана надворешен ѕид.

Multi-Split

Што помалку, тоа повеќе.

Зошто да изберете Multi-Split?

Ладење или греење повеќе соби со една надворешна единица

Дискретна

Multi Split е цврст систем што овозможува удобна внатрешна атмосфера, но тивок и дискретен додека работи.

Read more

Малку одржување

Multi Split бара помалку одржување и полесно се инсталира од повеќе сплит-надворешни единици.

Read more

Погодно и за во иднина

Единицата користи модерни технологии и разладно средство со мало влијание врз околината, за да троши помалку енергија со поголема ефикасност.

Read more

Флексибилна

Компатибилна со повеќе внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилното распоредување значи дека Multi Split е единица што може да се прилагоди на вашиот дом и на вашиот животен стил.

Read more

Пет во едно

Multi-split-graphic.png

Може да поврзете до пет внатрешни единици⁠ — од секоја линија или стил ⁠— со една надворешна единица Multi Split.

Одговара на вашиот животен стил

Без разлика дали работи со мал надворешен простор или со разни внатрешни единици, Multi Split е идеално решение што може да ги задоволи сите потреби и желби за климатизација.

  • Поврзете до пет внатрешни единици во различни соби
  • Менувајте и додавајте единици во секое време
  • Инсталирајте Multi Split на ѕид, крови или тераса
  • Користете ја апликацијата Daikin Online Controller, за да направите распоред и да ја менувате климата во секоја просторија

Еколошки свесни

Постојано се стремиме да користиме модерни технологии, за да се справиме си еколошките и енергетските проблеми на HVAC-производите. Затоа Multi Split го користи разладното средство R-32 и swing-компресорот, за да го намали влијанието врз околината за 68%.

Икона A++

До A++ за греење

Икона A+++

До A+++ за ладење

Човек удобно седи во соба и чита книга, додека единиците на Daikin создаваат совршена атмосфера.

Помалку забележлива, потивка

Надворешна единица Daikin инсталирана надвор од куќата.

Multi Split е издржлива и компактна единица со помалку жици и цевки, поради што е одлично решение за оние што имаат помал надворешен простор. Ниската бучава при работа не пречи во секојдневниот живот и на надворешната околина.

Лесна контрола

Со системот Multi може да управувате преку паметниот телефон. Едноставно поврзете ја на интернет преку WLAN преземете ја апликацијата Daikin Residential Controller за да можете да создадете своја совршена атмосфера.

НОВО: функции за гласовна контрола достапни преку Alexa и Google home

Човек ја користи апликацијата Daikin Residential Controller на паметниот телефон.

Дознајте повеќе