Skip to main content

Ладење и Греење со Клима Уреди

Дизајнирајте ја климата во вашиот дом: премиум решенија за греење, ладење, навлажнување, вентилација и прочистување на воздухот. Без разлика дали ќе го реновирате постојниот дом или ќе изградите нов, можеме да ги задоволиме вашите потреби.

Дознајте повеќе за опциите што се достапни за вашиот дом.
Врати се на содржината

Одберете начин на инсталација

На што обрнувате најмногу внимание?

Опсег на чинење

Технолошко ремек дело: Ururu Sarara

Cooling energy efficiency up to A___.jpg Heating energy efficiency up to A___.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Најефикасно енергетско решение
Ururu навлажнување
Sarara одвлажнување
Вентилација
Прочистување на воздухот
Функција за авто-чистење
Сензори за присуство
Тивок режим на работење
Награден дизајн
Online Controller (опционално)
За една просторија
Comfortable sleeping mode
Special Airflow

Minimalism and technology united: Stylish

Cooling energy efficiency up to A___.jpg Heating energy efficiency up to A___.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Сензори за присуство
Available in Blackwood, Silver, White or Black
Compact design
Награден дизајн
Тивок режим на работење / Скоро нечујно
Online Controller
Multi
Weekly Programmer
За една просторија
Special Airflow

Stylish: Elegant on the outside, smart in the inside - even at -25°C!

Cooling energy efficiency up to A__.jpg Heating energy efficiency up to A___.jpg
Врвни перформанси за греење дури и на -25 ° C
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Сензори за присуство
Compact design
Награден дизајн
Тивок режим на работење / Скоро нечујно
Online Controller
Weekly Programmer
За една просторија
Special Airflow

If you value top design: Daikin Emura

Cooling energy efficiency up to A___.jpg Heating energy efficiency up to A__.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Сензори за присуство
Available in Silver or White
Награден дизајн
Тивок режим на работење
Online Controller
Multi
Weekly Programmer
За една просторија
Special Airflow

If you value a high performance solution: Perfera

Cooling energy efficiency up to A___.jpg Heating energy efficiency up to A___.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Сензори за присуство
Тивок режим на работење / Скоро нечујно
Online Controller
Multi
За една просторија
Weekly Programmer
Special Airflow

Perfera: State-of-the-art comfort wrapped in a fresh, European design

Cooling energy efficiency up to A__.jpg Heating energy efficiency up to A___.jpg
Врвни перформанси за греење дури и на -25 ° C
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Сензори за присуство
Тивок режим на работење / Скоро нечујно
Online Controller
За една просторија
Weekly Programmer
Special Airflow

Comfort and efficiency for everyone: Comfora

Cooling energy efficiency A__.jpg Heating energy efficiency up to A__.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Прочистување на воздухот
Тивок режим на работење / Скоро нечујно
Online Controller (option)
Multi
За една просторија
Special Airflow

Comfora: Discreet wall mounted unit providing high efficiency and comfort

Cooling energy efficiency A__.jpg Heating energy efficiency up to A__.jpg
Врвни перформанси за греење дури и на -25 ° C
Високо-ѕидна единица
Тивок режим на работење
Online Controller (option)
За една просторија
Special Airflow

Low energy consumption and pleasant comfort: FTXF

Cooling energy efficiency up to A__.jpg Heating energy efficiency up to A_.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Тивок режим на работење
Online Controller (option)
За една просторија

Offering good value for money: FTXC-B

Cooling energy efficiency up to A__.jpg Heating energy efficiency up to A_.jpg
Просечна клима
Високо-ѕидна единица
Тивок режим на работење
Online Controller (option)
За една просторија
Comfortable sleeping mode

Invisible solution: Concealed ceiling

Cooling energy efficiency up to A_.jpg Heating energy efficiency up to A_.jpg
Просечна клима
Concealed ceiling
Compact and unobtrusive
Multi
За една просторија

Ideal for attics: FVXM

Cooling energy efficiency up to A__.jpg Heating energy efficiency up to A_.jpg
Просечна клима
Floor standing (or low on the wall)
Dual air outlet for heating function
Тивок режим на работење
Minimal and compact design
Online Controller (option)
Multi
За една просторија
Special Airflow
Weekly Programmer

Floor standing unit for optimal heating comfort thanks to dual airflow.

Cooling energy efficiency up to A_.jpg Heating energy efficiency up to A_.jpg
Врвни перформанси за греење дури и на -25 ° C
Floor standing (or low on the wall)
Dual air outlet for heating function
Тивок режим на работење
Minimal and compact design
Online Controller (option)
Single room
Special Airflow
Weekly Programmer