Skip to main content

Home Comfort Expert

Станете Home Comfort Expert и искористете ги предностите што ги овозможува оваа програма за вас и вашите клиенти!

bg-image

Бизнис порталот

Нашите Home Comfort Expert Партнери ги наоѓат сите информации за производи, обуки, вести и многу повеќе на нашиот Бизнис Портал.

bg-image

Квалитет и страст

Home Comfort Expert (HCE) претставува симбол на областа решенија за контрола на климата.

Оваа програма се однесува само на потрошувачите од Централна и Источна Европа. Ја ставивме сета наша страст и сето искуство за оваа посебна партнерска програма, бидејќи резиденцијалниот пазар има некои специфични карактеристики.

Нашата програма се залага за различни вредности: Нашата апсолутна мисија е да понудиме високо квалитетни производи и сигурни услуги за потрошувачите на резиденцијалниот пазар.

Затоа, Home Comfort Expert не е само лого или знак, тоа е печат за квалитет што потрошувачите можат да му веруваат, и го става Daikin и партнерот во посебна позиција.

Overcome challenges as a team

Ги надминуваме предизвиците како тим

Програмата гради блиска врска помеѓу Daikin и избраните инсталатери. Заедно го искористуваме потенцијалот за развивање и раст на пазар. Тешко дека постои друг бренд кој обезбедува такви силни, доверливи партнерства и такви сигурни решенија:

Daikin придонесува со посебна поддршка и обука; партнерите нудат подобри услуги и подобри производи за крајните потрошувачи.

Ја започнавме програмата во срцето на Европа и се покажа како огромен успех од самиот почеток. Крајните потрошувачи ги ценат најдобрите услуги и најдобрите производи - ние ги испорачуваме вистинските решенија за оваа потреба.

Sales

Поголема продажба, поголем профит

Бројките на нашите први  Home Comfort Experts покажаа дека бевме на вистинскиот пат и нè охрабри да ја прошириме нашата програма и постигнавме уште поголем успех.

Денес постојат повеќе од 200 HCE партнери во 14 земји во регионот Централна Источна Европа. Многу од нив имаат неверојатни раст откако пристапија во програмата Home Comfort Experts

Денес Home Comfort Experts веќе продаваат 70% од сплит сетовите во регионот на Централна-Источна Европа.

Придобивки за сите

Перспектива

Програмата Home Comfort Expert е наменета за инсталатери кои би сакале да ја разликуваат нивната понуда, да ја зголемат нивната профитабилност и да се прошират на нови пазари.

Откако ќе бидат прифатени во програмата, нашите партнери имаат право на широк спектар на придобивки кои поттикнуваат нов раст и ја зајакнуваат врската со потрошувачите.

Ние им помагаме на нашите  Home Comfort Expert партнери со најдобра поддршка што можеме да ја обезбедиме: Ние нудиме обука за понатамошно подобрување на техничките квалификации и менаџерските вештини. Потоа, обезбедуваме маркетинг поддршка што им овозможува да имаат професионален изглед на пазарот преку изложбен салон, возило, рекламен материјал и многу повеќе. HCE партнерите, исто така, имаат специјални пакети и цени во споредба со стандардните дилери.

Ние градиме цврсти односи и играме отворено. Home Comfort Expert партнерите се клучни за продажбата на Daikin и нашата примарна трговска марка на пазарот.

6 придобивки за нашите партнери

Home Comfort Experts-ите можат да сметаат на:

  1. Силни канали за информирање и посебен третман
  2. Маркетинг концепт, професионална поддршка и услуга
  3. Пакети со добри цени
  4. Силен однос и потполна доверба
  5. Јаснои Односи
  6. Поголема продажба
bg-image

Напредувај во нашата бонус листа

Шесте придобивки се применуваат за сите наши Home Comfort Expert-и. Партнерите кои би сакале да добијат уште повеќе предности може да бидат дел од нашата бонус шема и да станат HCE Premium партнери. Тие мора да исполнуваат повеќе услови, но можат да собираат бонус поени, кои им овозможуваат да имаат посебни поволности.

Во зависност од нивниот вкупен број на бонус поени, тие можат да постигнат одредено ниво во нашата бонус шема - сребрена, златна или платина. Статусот е валиден за период од една година, по истекувањето на овој период се врши евалуација. Повисокото ниво значи повеќе бенефиции за HCE Premium партнерот.

РЕФЕРЕНЦИИ:

Прашавме некои од нашите Home Comfort Expert партнери, кој е нивниот главен приоритет на оваа програма. Еве што ни рекоа:

bg-image

“Програмата Home Comfort Expert е многу професионална и структурирана. За прв пат во историјата на Daikin, ние имаме препорачани малопродажни цени на пазарот, што е многу важно за нас.”

Владимир Венков

Управител, MMC Ink., Бугарија 

“Програмата Home Comfort Expert им помага на партнерите да растат уште побрзо. На пазарот, има потреба брендот Daikin да се донесе на повисоко ниво и со оваа програма ќе можеме да го постигнеме тоа.”

Миха Главич, МБА

Управител, E2E d.o.o., Словенија

“Програмата Home Comfort Expert не движи напред со секоја продадена единица. Тоа им помага на нашата компанија да расте и да се прошири, а исто така ни помогна во изградбата на нашиот изложбен салон.”

Марек Жијачик, Марек Михали

Сопственици на M-M KLIMA, Словачка

 

Daikin Promoshop

Тука можете да ги нарачате вашите омилени Daikin промотивни материјали, исто така можете и да ги брендирате со вашето лого.