Skip to main content

Што е катехин?

Катехин е природна антибактериска супстанца, произведена од лисја од чај, што уништува бактерии што може да се закачат на овие честички.
Површината за филтрирање на набрчканиот филтер е околу 1,5 поголема од вообичаениот рамен филтер.