Skip to main content

Апликацијата Daikin Residential Controller не го поддржува мојот мајчин јазик. Стандардниот јазик е англиски. Дали може да ја користам апликацијата на друг јазик без да мора да го сменам јазикот на паметниот телефон?

Не. Апликацијата Daikin Residential Controller го користи јазикот од мобилниот уред на којшто е инсталирана.