Skip to main content

Климатизерот не започнува да работи веднаш откако ќе го вклучите

За да се намали преголемото оптоварување кога рестартирате, климатизерот не работи три минути ако го притиснете прекинувачот ВКЛ веднаш откако ќе го исклучите или кога режимот на работа (поставките) е сменет преку далечинскиот управувач.