Skip to main content

Како може да ја исклучам WPS-функционалноста за спарување на WLAN-адаптерот?

На овој модел, најниската температура што може да се постави (со инфрацрвен далечински управувач, жичен далечински управувач и апликација на паметен телефон) е 14°C.