Skip to main content

Креирав сметка, но заборавив да ја активирам или важноста на линкот за активирање е измината.

  • Обидете се да се најавите на сметката повторно со истите корисничко име и лозинка. Ако сметката сè уште не е активирана, ќе се прикаже следниот екран и ќе ви овозможи да побарате нов линк за активирање: (слика)
  • Откако ќе ја внесете адресата на е-пошта и ќе го притиснете копчето ‘Побарај линк за активирање’, ќе се испрати нова порака за активирање на вашата адреса на е-пошта.