Skip to main content

Сакам да креирам нова корисничка сметка, но добивам порака за грешка „Адресата на е-пошта веќе се користи. Внесете друга адреса на е-пошта.” А јас немам креирано сметка со мојата адреса на е-пошта. Како да постапам?

Преку линкот ‘Ја заборавив лозинката’ можете да ја поставите новата лозинка за оваа адреса на е-пошта. За повеќе информации кликнетеовде