Ја загубив мојата лозинка за Daikin ID, како можам да ја вратам?

Ако сте ја заборавиле лозинката за Daikin ID, кликнете на линкот ‘Ја заборавив лозинката’ на екранот за најавување

На следниот екран внесете ја вашата адреса на е-пошта за да добиете порака со линк за ресетирање на вашата лозинка. Кликнете на линкот во пораката за да изберете нова лозинка.

lost_faq_daikin_id.png