Се обидувам да додадам единица на мојата корисничка сметка, но апликацијата не може да воспостави врска со единицата. Што треба да направам?

Затворете ги сите апликации Daikin Residential Controller И Daikin Online Heating Controller што работат на мобилниот уред и стартувајте ја апликацијата Daikin Residential Controller повторно. Ако ова не го реши проблемот, обидете се да ја рестартирате единицата и/или мрежната порта или обратете се до инсталаторот.

30_1.jpg
30_2.jpg
30_3.jpg