Skip to main content

Како да го сменам датумот на Daikin Altherma?

A. 3та генерација единици Daikin Altherma (MMI - вграден кориснички интерфејс)

  • Со левото тркало отидете на „Кориснички поставки“
  • Кликнете на левото тркало за да влезете во менито
  • Одете до „Време/датум“
  • Кликнете на левото тркало за да влезете во менито
  • Приспособете ги полињата преку десното тркало

Б. 1ва / 2ра генерација единици Daikin Altherma (собен термостат - надворешен кориснички интерфејс)

  • Користете го термостатот
  • Кликнете на копчето за опции (доле десно)
  • Одете до „Постави време/датум“
  • Кликнете „Во ред“
  • Поставете ги моменталните датум и време