Skip to main content

Дали може да го сменам името на моите распореди преку апликацијата Daikin Residential Controller, исто како што можам преку корисничкиот интерфејс на единицата Daikin Altherma?

Во моментов не може да го смените името на распоредите преку апликацијата Daikin Residential Controller.