Класификација на партнери

Која е разликата помеѓу овластени партнери и Daikin партнери? Овластени партнери: Се тие партнери   кои имаaт статус Home Comfort Expert, тие поминале преку ригорозен процес на селекција и се добро информирани со Daikin производите и технологии.   Тие редовно присуствуваат на обуки за како да понудат најдобро решение на нивните крајни потрошувачи, за нивните прашања за целиот  резиденцијален асортиман на производи. Daikin партнери: се долгорочни партнери, кои можат да понудат сигурни решенија   за целиот асортиман на производи.

Упс, не го пронајдовме бараниот термин

{{results.length}} Резултати

  • {{typeTheme.dealer_type}}
{{result.title}}

{{ result.city }} - {{result.distance * 1 | number: 1}} Км

Повеќе информации