DAI_CSI19.jpg

Оценете нè!

Придружете се на нашата онлајн анкета – вашето мислење е многу важно за нас!
Ние сакаме да ги понудиме најдобрите производи и услуги, а вашите коментари ни помагаат постојано да се подобруваме.

Кажете ни го вашето искуство со Daikin и можете да освоите еден од 2-те Apple Ipads!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА DAIKIN ИСТРАЖУВАЊЕТО ЗА ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ!

ipad-holding-woman.jpg