Skip to main content

Еден ден во Daikin дава повеќе

Повеќе иновации, поголем раст, поголема одговорност, поголема разновидност, повеќе почит и забава.

Во Daikin, веруваме дека треба да уживате секој ден во потполност.

Иновација што инспирира

Инспиративна иновација

Дали сте решени да наоѓате решенија? Како лидер на пазарот за енергетска ефикасност, веруваме дека нашиот прогресивен пристап кон развојот на производите обезбедува сигурен квалитет и разноврсност за нашите интегрирани решенија.

Развојни кариери

Личен развој

Ние веруваме дека најквалитетните производи и услуги се испорачуваат од талентирани индивидуи. Затоа одлучуваме да инвестираме во личен развој и нудиме можности за раст во текот на вашата кариера.

Запознајте ги нашите вработени

 • Veerle, Белгија

  ‘At Technical Services, our job is to solve problems and answer any technical questions from customers abroad. Our department embodies three key values: speed, reliability and friendliness. We work hard to ensure that we put these values into practice everyday. For us, it’s important to be a dependable support system for our customers.'

 • Bert, Белгија

  ‘Maintaining open communication across borders is essential for a multinational company. As a member of Daikin’s EMEA Digital Marketing Team, I often travel to affiliate offices abroad to share our communication materials with them. During these visits, I am reminded of Daikin’s strong company culture, as I work with people who are not only the best in the business, but also have fantastic team spirit.’

 • Bas, Белгија

  ‘Daikin is a progressive company, not only in technology but also in HR. I started as an intern, and two years later became a full-time employee working as a supervisor in production. The opportunity to develop my experience in an administrative role and earn a spot on the Production Supervisor Team, gave me the diversity and flexibility I was looking for in my career.’

Вашиот талент

 • Решени да најде решенија
 • Барате можности за подобрување на личниот развој
 • Почитувајте се себе си и другите
 • Желба да се поттикнува одржлив развој

Наши предности

 • Меѓународна средина. Како центар на регионот на EMEA, ние ја претставуваме врската помеѓу многу националности и нашето јапонско наследство.
 • Ние сме прагматични. Ние го стимулираме претприемачкиот дух и ги инспирираме нашите вработени да ја развијат својата кариера.
 • Почит. Ние ви нудиме можност да се развивате и растете поради нашата обемна програма за обуки, обука за работното место и флексибилност за ротирање на работни места за да ги задоволите вашите амбиции.
 • Лидери на пазарот. Како број еден иноватор во нашата индустрија, ние нудиме стабилност и широк спектар на можности за работа.

Аплицирајте за работно место и додадете го вашиот талент

Секогаш бараме нови колеги да ги додадат своите таленти. Погледнете ги слободните работни места и аплицирајте онлајн.

Во моментов немаме отворени позиции.

Вие сте идеален кандидат, но не гледате работна позиција што може да ги одразувате вашите квалификации?

Испратете го вашето CV, можеби имаме нешто за вас!