Skip to main content

Каде се наоѓаме

Ние сме тука, каде и да сте. Во 16 земји во Централна и Источна Европа.

Добрата соработка со клиентите се базира на доверба. Daikin Централна Европа е најголемата регионална мрежа за продажба и сервисирање во HVAC-R* индустријата која ги вклучува земјите како Австрија, Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Унгарија, Косово, Црна Гора, Северна Македонија, Молдавија, Полска, Романија, Србија, Словачка и Словенија.

* HVAC-R = Heating, Ventilation, Air-Conditioning - Refrigeration

Ние сме повеќе од 560 вработени во 16 држави.

Ние живееме во различност со повеќе од 20 националности.

Ние зборуваме повеќе од 20 јазици.

Ние обединуваме 9 земји членки и 7 земји кои не се членки на ЕУ.

Ние застапуваме глобален бренд кој ги цени нашите локални маркети.

Ние соработуваме со повеќе од 2,500 партнери (инсталатери и дистрибутери) во нашиот регион. 

Map of Daikin Central Europe

  Daikin Central Europe Централа 

Виена (Австрија)

  Нашите Продажни и Сервис Центри

Австрија, Бугарија, Молдавија, Словенија (Виена), Хрватска, Босна и Херцеговина (Загреб), Чешка (Прага), Унгарија (Будимпешта), Полска (Варшава, Познан, Гданск, Катовице, Краков, Вроцлав), Романија (Букурешт), Словачка (Братислава).

  Агенти за Продажба и Сервис

Албанија, Северна Македонија, Косово (Гостивар, Северна Македонија). Србија, Црна Гора (Белград, Србија), Словенија (Гросупље).

  Наши Магацини

Австрија (Enzersdorf an der Fischa), Бугарија (Sofia)