Енергетски ефикасна климатизација за вашиот дом

Енергетски ефикасна климатизација за вашиот дом

Со повеќе од 90 години искуство, Daikin ги нуди најудобните енергетски ефикасни и достојни решенија достапни на пазарот.

Напредни енергетски ефикасни технологии

Напредни енергетски ефикасни технологии

Нашите решенија за ладење се класифицирани со највисоката ознака за енергетска ефикасност на пазарот. Насочени сме кон обновлива енергија и инотавини технологии и ви нудиме целосно решение што ги прави инвестициите поисплатливи. Нашата посвета за развивање енергетски ефикасни решенија за климатизација гарантира дека единиците на Daikin ги задоволуваат и се години понапред од правните стандарди.

Флексибилни конфигурации за вашиот дом

Сплит-систем

Сплит-систем

За една просторија

Сплит-систем што поврзува една внатрешна со една надворешна единица за лесна инсталација и едноставно ладење и греење.

Мултисплит-систем

Мултисплит-систем

За целиот дом

Со топлинските пумпи воздух-воздух на Daikin можете да поврзете пет внатрешни единици со една надворешна единица за да греете или ладите пет различни простории. Температурата во секоја просторија може да се контролира одделно.

Опремени со нашата препознатлива технологија со инвертор

Нашата технологија со инвертор ја намалува потрошувачката на енергија до 30 % во споредба со системите без инвертор, едноставно со приспособување на брзината на моторот наместо постојано да го исклучува и одново да го стартува.

Сплит-систем

Сплит-систем

  • Поврзува 1 внатрешна со една надворешна единица
  • Грее или лади 1 просторија
  • Лесна инсталација
Климатизација што е опремена со нашата препознатлива технологија со инвертор
Мултисплит-систем

Мултисплит-систем

  • Поврзува до 5 внатрешни со една надворешна единица
  • Грее или лади до 5 различни простории
  • Контролира поединечни простории

Наградувани дизајни за вашиот ентериер

Благодарение на нашиот широк асортиман внатрешни единици и опции за дизајн, постојано ќе имате достапно решение за климатизација што ќе одговара на вашиот ентериер.

Извонредни опции за дизајн на вашиот ентериер

Со толку многу различни типови на внатрешни единици и опции за дизајнирање, создаваме климатизација што ќе се вклопи беспрекорно во вашиот ентериер.

Климатизација со високоѕидни единици

Високоѕидни единици

Високоѕидните единици на Daikin нудат голем број различни стилови и конфигурации што се меѓународно прифатени поради одличниот и извонредниот дизајн.

Скриени тавански единици климатизација

Скриени тавански единици

Скриените тавански единици на Daikin беспрекорно се вградуваат во таванот и ладат или греат повеќе простории со една внатрешна единица.

Климатизација со парапетна единица

Парапетни единици

Парапетните единици на Daikin овозможуваат одлични удобност и стил благодарение на елегантниот дизајн и компактната големина.

Постојано под контрола
 

Постојано под контрола

Климатизерите на Daikin нудат различни начини за управување со домашната средина. Користете ја апликацијата Daikin Residential Controller на паметниот телефон, инфрацрвениот далечински управувач или гласовните наредби преку Alexa или Google Home.

Постојано под контрола
 

Постојано под контрола

Преземете ја апликацијата Daikin Online Controller, поврзете ја единицата на Daikin со Wi-Fi и контролирајте ја атмосферата од секаде. Толку е лесно.

Нашите најпопуларни климатизери

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Решение со високоѕидна монтажа со ефикасност A+++ за ладење, греење, развлажување, сушење, вентилација и прочистување на воздухот.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Наградувано решение со високоѕидна монтажа со енергетска ефикасност A+++ за ладење и греење. Достапно во четири бои и соодветно за секој ентериер.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Наградувано решение со високоѕидна монтажа со енергетска ефикасност A+++ за ладење и греење. Достапен во матна кристална бела и елегантна облога со сребрена боја.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Решение со високоѕидна монтажа или парапетното решение со енергетска ефикасност A+++ за ладење и греење, што нуди високи перформанси и удобност.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Optimised Heating 4

Единици за греење и ладење за поладни клими до -25°C со енергетска ефикасност A+++ за греење.

Bluevolution

Со линијата Bluevolution, Daikin ја доведува удобноста на сосема друго ниво. Со употреба на новото разладно средство R-32, ја подобривме енергетската ефикасност до A+++ и за ладење и за греење.

Дознајте повеќе