Daikin Ururu Sarara монтирана на ѕидот.

Ururu Sarara

Најдобриот климатизер на пазарот со ознака A+++ за климатизација и контролна на влажност.

Пар на каучот веднаш до Daikin ururu sarara со високоѕидна монтажа.

Основата на вашата совршена атмосфера

Грејте и ладете ја секоја просторија брзо и ефикасно.

Девојче со мече.

Температурата не покажува секогаш какво е чувството во собата

Ururu развлажнување
Воздухот вообичаено содржи влага. Паметниот систем за развлажнување ја презема точната количина на влажност од надворешниот воздух за да спречи непријатен сув воздух внатре.

Sarara отстранување на влажноста
Влажноста може да овозможи во собата да се чувствувате потопло отколку што навистина е. Паметниот систем за сушење на Ururu Sarara го отстранува вишокот влажност автоматски, при што постојано ја одржува посакуваната температура.

Близок приказ на единицата Daikin ururu sarara.

Свеж воздух, дури и со затворени прозорци

Внесете свеж, ладен воздух во вашите соби. Моќниот капацитет за вентилација на Ururu Sarara може да наполни соба од 26m2 со свеж воздух за помалку од 2 часа.

Жена држи шамиче.

Чист воздух со технологијата Flash Streamer на Daikin

Flash Streamer со помош на електрони активира хемиски реакции со честичките што се пренесуваат преку воздух и ги уништува алергените, како на пример, полен и габи и ги отстранува непријатните мириси и овозможува подобар и почист воздух.

Намалено влијание врз околината во kg CO2 на графикон.

Енергетски најефикасното решение

  • Достапна со технологијата Bluevolution за повеќе да го намали влијанието врз средината
  • Напојувана од 80% обновлива енергија од воздухот и 20% струја
  • Технологијата со инвертор ја зголемува заштедата на енергија за 30%
  • Сензорот за движење со 3 зони и режимот Econo ја намалуваат прекумерната потрошувачка
  • Автоматското чистење на филтерот ја намалува потрошувачката на струја за 25%
Паметен телефон на кој се наоѓа апликацијата Daikin Residential Controller.

Постојано под контрола

Преземете ја апликацијата Daikin Residential Controller, поврзете ја Ururu Sarara со WLAN и контролирајте ја атмосферата од секаде. Толку е лесно.

НОВО: функции за гласовна контрола достапни преку Alexa и Google home

Создадена за удобност

Сензорот за движење со 3 зони користи сензори за да забележи луѓе и да го пренасочи воздухот од нив и да овозможи совршен проток на воздухот. Системот автоматски се вклучува на режим за заштеда на енергија кога ќе забележи празна соба.

2 илустрации што прикажуваат пренасочен проток на воздух кога во просторијата има луѓе. 1 илустрација што прикажува дека поставената вредност е намалена или единицата е исклучена во празна просторија.

Создадена за вашиот ентериер

Daikin Ururu Sarara монтирана на внатрешен ѕид.

Достојниот филтер за воздух ја зголемува ефикасноста и удобноста

Филтерот за воздух што се чисти сам на Ururu Sarara работи секој ден и значително ја зголемува ефикасноста при работа со употреба на 25% помалку струја.

Мајка и дете спијат мирно.

Создадена за мир и тишина

Тивка до 19dBA, никогаш нема да ја слушнете како работи.

Добитник на наградата за дизајн „Reddot“ 2013 со лого.

Награда за дизајн 2013 „Reddot“

Инспирирано од јапонската лепеза „Ogi“, Ururu Sarara ја доби наградата за дизајн 2013 Reddot во категоријата за климатизација.

Слични производи

Дознајте повеќе