Skip to main content

Создадени за вашата насмевка!

Со повеќе од 90 години искуство во индустријата, ние знаеме дека идеална клима не е само греење и ладење. Нашите решенија се создадени да ви изнудат насмевка.

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

bg-image


Ние се грижиме за вашиот Daikin систем!


Редовно одржување е клучно за долг животен век на вашиот уред. Дознајте како можете да ја продолжите гаранцијата.

bg-image

Барате систем за греење, ладење, вентилација и топла санитарна вода за вашиот објект?

Откријте ги сите Daikin решенија за домот или мали комерцијални објекти во нашиот Daikin виртуелен центар.

bg-image

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НОВИ ИНФОРМАЦИИ: Институтот Pasteur de Lille направи проценка на ефективноста на прочистувачите за воздух на Daikin против респираторни вируси

Прочистувачите на воздух на Daikin се дополнителна мерка во борбата против респираторните болести.
Погледнете ги резултатите од тестот изведен на човечкиот коронавирус HCoV-229E и грипот H1N1 од страна на институтот Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Климатизација

Пронајдете ја вашата клима од соништата.

Разгледајте ги сега

Греење, ладење и топла вода

Вашето совршеното решение за греење, ладење и топла санитарна вода е тука!

Дознајте повеќе

Прочистување на воздух

Чист воздух за вас и вашите најблиски.

Дознајте повеќе
bg-image

Оценете нè!

Придружете се на нашата онлајн анкета – вашето мислење е многу важно за нас!

Ние сакаме да ги понудиме најдобрите производи и услуги, а вашите коментари ни помагаат постојано да се подобруваме.

Кажете ни го вашето искуство со Daikin и можете да освоите еден од 2-те Apple Ipads!

Од мали домови до големи канцелариски простории

Без разлика дали поседувате дом или продавница или сте управник на хотел, решенијата за греење и ладење на Daikin ќе ги задоволат вашите потреби. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.

bg-image

Иновацијата значи постојано подобрување

Веруваме дека секогаш постои простор за подобрување. А ова верување е двигателот зад сè она што го правиме во Daikin. Од мали подобрувања во производниот процес, до огромни достигнувања што резултираат со 70% заштеда на енергија, имаме за цел да инспирираме промени во технологијата. Со нашиот Европски центар за развој и вниманието што го насочуваме кон еколошките производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.