FTXJ_AW поставен на ѕид

Уживајте во совршена атмосфера со Daikin

Со повеќе од 90 години искуство во производството на климатизери и решенијата за контрола на климатизација, знаеме дека совршената атмосфера бара многу повеќе отколку греење и ладење.

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии


Семејството Bluevolution расте

Поздравете го новиот член на семејството Daikin, малиот чилер со инвертор R-32.
Достапен на залиха за брза испорака | верзии само со ладење и со топлинска пумпа | Опсег на капацитет: 16-90kW

bluevolution_logo_vrv5.png
small inverter chiller_sic.jpg
stand by me exemplu pt logojpg ref.jpg
 


Ние се грижиме за вашиот Daikin систем!


Редовно одржување е клучно за долг животен век на вашиот уред. Дознајте како можете да ја продолжите гаранцијата.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Барате систем за греење, ладење, вентилација и топла санитарна вода за вашиот објект?

Откријте ги сите Daikin решенија за домот или мали комерцијални објекти во нашиот Daikin виртуелен центар.

bg_header.jpg

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НОВИ ИНФОРМАЦИИ: Институтот Pasteur de Lille направи проценка на ефективноста на прочистувачите за воздух на Daikin против респираторни вируси

Прочистувачите на воздух на Daikin се дополнителна мерка во борбата против респираторните болести.
Погледнете ги резултатите од тестот изведен на човечкиот коронавирус HCoV-229E и грипот H1N1 од страна на институтот Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Климатизација

Пронајдете ја вашата клима од соништата.

Разгледајте ги сега

Греење, ладење и топла вода

Вашето совршеното решение за греење, ладење и топла санитарна вода е тука!

Дознајте повеќе

Прочистување на воздух

Чист воздух за вас и вашите најблиски.

Дознајте повеќе

DAI_CSI19_WEB-Banner_1050x500_white.jpg

Оценете нè!

Придружете се на нашата онлајн анкета – вашето мислење е многу важно за нас!

Ние сакаме да ги понудиме најдобрите производи и услуги, а вашите коментари ни помагаат постојано да се подобруваме.

Кажете ни го вашето искуство со Daikin и можете да освоите еден од 2-те Apple Ipads!

Од мали домови до големи канцелариски простории

Без разлика дали поседувате дом или продавница или сте управник на хотел, решенијата за греење и ладење на Daikin ќе ги задоволат вашите потреби. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.

Иновација Daikin Emura

Иновацијата значи постојано подобрување

Веруваме дека секогаш постои простор за подобрување. А ова верување е двигателот зад сè она што го правиме во Daikin. Од мали подобрувања во производниот процес, до огромни достигнувања што резултираат со 70% заштеда на енергија, имаме за цел да инспирираме промени во технологијата. Со нашиот Европски центар за развој и вниманието што го насочуваме кон енергетски ефикасни производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.

Греење и топлотни пумпи

Климатизирање

Прочистување на воздухот

Системи за топла вода

Разладување

Вентилација

Контролни системи