Skip to main content

Daikin Altherma 3 H

Стандард за топлотна пумпа со голем капацитет.

УДОБНОСТ

» Производство на топлина до 60°C при надворешна температура од -10°C

» Само греење, достапни се повратни (ладење) и двозонски модели

» Тивка надворешна единица : 42 dB(A)*

» Лесно управување со термостатот Madoka (бел, сребреносив или црн)

» Оперативен опсег на надворешна единица до -28°C

*Притисок на звук на 5m од единицата, 1,5m од подлогата

ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА И ОДРЖУВАЊЕ

» Намалување на времето за инсталација: помош при конфигурирање преку Heating Solutions Navigator (HSN)

» Целосно опремен производ со магнетски филтер и вентил отпорен на замрзнување (дополнителна опција)

ПОВРЗЛИВОСТ

» Управувајте со производот далечински од вашиот паметен телефон или таблет благодарение на опцијата за LAN.

ЕКОНОМИЧНА

» До A+++ за греење при 35°C / A++ при 55°C

» Сертифицирана од HP Keymark