Skip to main content

Multi+

Само еден систем за топла вода + климатизација

Зошто да изберете Multi+?

Климатизација и топла санитарна вода во едно

Голема удобност

Климатизација + греење + топла вода од еден систем ви ја овозможува потребната удобност.

Исклучителна енергетска ефикасност

Замената на неефикасните и застарени системи за греење вода во малите и средните домаќинства со решението Multi + заштедува енергија и овозможува поголема удобност.

Флексибилност без конкуренција

Благодарение на својата компатибилност со резевоар од 90 и 120 литри и широкиот асортиман внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилниот распоред, Multi + се вклопува во секој дом и животен стил.

СЀ ВО ЕДНО

Поврзете резервоари за топла санитарна вода и до 3 внатрешни единици со надворешната единица Multi+.
Multi + сѐ во едно

ОДГОВАРА НА ВАШИОТ ЖИВОТЕН СТИЛ

Multi+ е флексибилно решение, идеално за мали места како ѕидови, кровови или тераси. Плус: може да се поврзе со до три единици и еден резервоар за топла санитарна вода.

Како работи?

Распоред за секојдневно греење вода

Heating plus за поладни денови

Уште една добивка за вас. Водата и просториите се греат на исплатлив начин - со напреден, високоефикасен систем со топлинска пумпа од Daikin.

Оптимална удобност

Секој систем за греење е дизајниран да работи толку добро, што ќе заборавите дека воопшто постои. Паметните контроли и многу тивката работа ги прават решенијата на Daikin да бидат најдобар пријател на вашиот дом...

Cooling plus за поставување распоред за климатизација
Распоред за Comfort plus за повеќе топла вода

Comfort plus за повеќе топла вода

Постојат денови кога имате поголема потреба од топла вода Едноставно вклучете го копчето POWERFUL на резервоарот за топла санитарна вода. Водата ќе се загрее на струја, а вие ќе уживате во климатизирана атмосфера.

Heating plus за поладни денови

Уште една добивка за вас. Водата и просториите се греат на исплатлив начин - со напреден, високоефикасен систем со топлинска пумпа од Daikin.

Распоред за Heating plus за поладни денови

ГОЛЕМА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Multi+ користи напредни технологии, како на пример, разладното средство R-32 и swing-компресорот за да го намали влијанието врз околината за 68 %.

> До A+++ за ладење

> До A++ за греење

> B за топла санитарна вода

ПАМЕТНА КОНТРОЛА НА АТМОСФЕРАТА

Multi+ нуди различни начини за управување со домашната средина. Управувајте со единицата преку инфрацрвен далечински управувач, апликацијата Onecta на вашиот паметен телефон или со гласовни наредби преку Alexa или Google Home.

апликацијата Onecta на вашиот паметен телефон
УПРАВУВАЧ ЗА ТОПЛА САНИТАРНА ВОДА

КАКО ДА ГО КОРИСТИТЕ УПРАВУВАЧОТ ЗА ТОПЛА САНИТАРНА ВОДА

Користете го интуитивниот текстуален приказ на резервоарот за топла санитарна вода за да ги надгледувате и приспособувате сите поставки, како на пример поставување распоред или температурата на водата.

Видеа со упатства

Слични производи