Skip to main content

Зошто да изберете Multi

Ладење или греење повеќе соби со една надворешна единица

Дискретна

Multi е цврст систем што овозможува удобна внатрешна атмосфера, но тивок и дискретен додека работи.

Дознај повеќе

Малку одржување

Multi бара помалку одржување и полесно се инсталира од повеќе сплит-надворешни единици.

Дознај повеќе

Исклучителна енергетска ефикасност

Multi-Split користи напредна технологија и разладно средство со мало влијание врз околината за да овозможи огромна енергетска ефикасност.

Дознај повеќе

Флексибилна

Компатибилна со повеќе внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилното распоредување значи дека Multi е единица што може да се прилагоди на вашиот дом и на вашиот животен стил.

Дознај повеќе

Пет во едно

5 indoor units including wall mounted, floor standing and concealed ceiling connected to an outdoor unit. Illustration.

Може да поврзете до пет внатрешни единици⁠ — од секоја линија или стил ⁠— со една надворешна единица Multi.

НОВО Само еден систем за топла вода и климатизација

Поврзете резервоар за топла санитарна вода и 3 внатрешни единици со вашата мултисистемска надворешна единица

Дознајте повеќе

5 внатрешни единици, меѓу кои, единица со високоѕидна монтажа, парапетна единица и скриена таванска единица поврзани со надворешна единица. Илустрација.

Одговара на вашиот животен стил

Multi-Split е флексибилно решение, идеално за мали места како ѕидови, кровови или тераси. Може и да се поврзе со пет единици од секоја линија или стил.

Без разлика дали работи со мал надворешен простор или со разни внатрешни единици, Multi Split е идеално решение што може да ги задоволи сите потреби и желби за климатизација.

  • Поврзете до пет внатрешни единици во различни соби
  • Менувајте и додавајте единици во секое време
  • Инсталирајте Multi Split на ѕид, крови или тераса
  • Користете ја апликацијатаOnecta за да направите распоред и да ја менувате атмосферата во секоја просторија

Најдобра енергетска ефикасност во класата

bg-image

Постојано се стремиме да користиме модерни технологии, за да се справиме си еколошките и енергетските проблеми на HVAC-производите. Затоа Multi го користи разладното средство R-32 и swing-компресорот, за да го намали влијанието врз околината за 68%.

Икона A++

До A++ за греење

Икона A+++

До A+++ за ладење

Дискретно и тивко работење

bg-image

Multi е издржлива и компактна единица со помалку жици и цевки, поради што е одлично решение за оние што имаат помал надворешен простор. Ниската бучава при работа не пречи во секојдневниот живот и на надворешната околина.

bg-image

Паметна контрола на атмосферата

Multi-Split нуди различни начини за управување со домашната средина. Управувајте со единицата преку инфрацрвен далечински управувач, апликацијата Onecta на вашиот паметен телефон или со гласовни наредби преку Alexa или Google Home.

Дознајте повеќе