Skip to main content

Уживајте во одлична удобност без зголемување на сметките за енергија

Различни луѓе и различни околности може да имаат потреба од многу различни решенија за климатизација. Треба да се земат предвид неколку клучни фактори кога се избира совршена единица за да се овозможи совршена климатизација низ целата година.

Како да го најдете соодветниот климатизер за вас

Секој климатизер во асортиманот на Daikin нуди и греење и ладење. Нашите единици ги ладат домовите со енергетска ефикасност до A+++, највисокиот рејтинг за енергетска ефикасност на пазарот, што овозможува ниски сметки за енергија.

Содржат функции што многу ја подобруваат удобноста. Ефектот Coanda го оптимизира протокот на воздух за да овозможи удобна атмосфера и подобро распределување на температурата низ целата просторија. Интелигентниот термален сензор ја определува моменталната температура во просторијата и подеднакво го распределува воздухот. И секоја единица работи толку тивко што скоро и ќе заборавите дека постои.

Покрај врвната технологија што ви помага да ја постигнете посакуваната атмосфера, нашите дизајнери вложуваат многу напор и за да ги направат единиците да изгледаат прекрасно за да се вклопат беспрекорно во вашиот ентериер.

Единица Daikin Ururu Sarara

Кој систем на Daikin најмногу ви одговара?

Ururu Sarara

Најкомплетниот климатизер на пазарот со ознака за енергија A+++. Единицата го лади, грее, развлажува, суши и прочистува воздухот.
 • Врвно решение за греење, ладење, развлажување, сушење, вентилација и прочистување на воздухот
 • Високоѕидна единица
 • Ознака за енергетска ефикасност A+++
 • Управување од секое место со апликација (дополнително)
Единица Daikin Stylish

Stylish

Овој модел ги доби наградите iF и Reddot и наградата за добар дизајн за својот иновативен изглед и функционални способности.
 • Победнички дизајн достапен во 4 бои: компактен и функционален дизајн што одговара на секој ентериер

 • Компактен единица со високоѕидна монтажа

 • Ознака за енергетска ефикасност до A+++

 • Управување од секое место со апликација (стандардно)

Единица Daikin Emura

Daikin Emura

Греење, ладење и прочистување воздух со една единица.

 • Победнички дизајн, достапен во 2 бои: матна кристално бела и елегантна сребрена боја

 • Единица со високоѕидна монтажа со европски дизајн

 • Ознака за енергетска ефикасност до A+++

 • Управување од секое место со апликација (стандардно)

Единица Daikin Perfera

Perfera

Интелигентен, безбеден и издржлив климатизер што може да се монтира на ѕид или да се инсталира како парапетна единица.

 • За греење и ладење

 • Ознака за енергетска ефикасност до A+++

 • Високоѕидна и парапетна единица

 • Управување од секое место со апликација (стандардно)

Слични написи