Skip to main content

Решение за климатизација на вашиот дом

Греење, ладење и прочистување на воздухот на вистински начин

Придобивки од климатизерите на Daikin

Скоро нечујни

Создадени да ја претворат секоја просторија во место за релаксација, работа или секојдневно живеење без да ве вознемират.

Паметна контрола

Управување преку апликацијата Onecta заедно со гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Еколошки

Сите наши климатизери се дел од линијата Bluevolution и го користат разладното средство R-32.

Напредно прочистување на воздухот

Климатизерите на Daikin содржат разни функции за прочистување на воздухот.

Daikin Ururu Sarara климатизер за греење, ладење, прочистување, развлажнување и одвлажнување на воздухот

Ururu Sarara

Високоѕиден климатизер

Создадени за совршен квалитет на воздухот

Гаранција за совршен воздух: Ururu Sarara е уникатна со својата функционалност и ја содржи најдобрата технологија за климатизација, прочистување на воздухот, развлажување, сушење и довод на свеж воздух. 

Автоматско чистење: Специјалниот филтер ги отстранува честичките од воздухот, а вградената четка редовно ги чисти филтрите поради што нема потреба од рачно чистење. 

Свеж воздух по потреба: Ururu Sarara може да доведе и свеж надворешен воздух и да го распредели во просторијата преку 3 различни поставки за циркулација заедно со функцијата Breeze, којашто симулира природен проток на воздухот.

Daikin Stylish климатизер за греење, ладење и прочистување на воздухот

Stylish

Високоѕиден климатизер

Дизајниран за да се истакне

Четири различни бои: Достапен во бела, сребрена, матна црна или црно дрво со што овозможува соодветно решение за вашиот ентериер. 

Најкомпактен: Најмал во својата категорија, климатизерот Stylish лесно се поставува во секоја просторија без да непотребно да зафаќа простор. 

Гаранција за чист воздух: Опремен со реномираната технологија Flash Streamer на Daikin и дезодорирачкиот филтер од титаниум апатит, овозможува воздух без вируси, алергени и непријатни мириси

Daikin Perfera климатизер за греење и ладење

Perfera

Високоѕиден климатизер

Дизајниран за паметна едноставност

Енергетски ефикасен: Со напредни технологии на вентилатор и разменувач на топлина, Perfera овозможува енергетска ефикасност до A+++ за ладење и греење и ги намалува сметките за енергија. 

Произведен во Европа: Создаден во Чешка, Perfera ги отсликува европските желби и стилови за ентериер. 

Гаранција за чист воздух: Опремен со реномираната технологија Flash Streamer на Daikin и дезодорирачкиот филтер од титаниум апатит, овозможува воздух без вируси, алергени и непријатни мириси.

Daikin Perfera парапетна единица за греење и ладење

Perfera

Парапетен климатизер

Дизајниран за удобност низ целата година

Уникатни функции за греење: Бидете спокојни во ладните денови благодарение на уникатните функции Heat boost, Floor warming и Heat plus на Perfera. 

Оптимален проток на воздух: Специјалниот дизајн овозможува воздухот да се насочува нагоре и надолу и да придонесе кон еднаква распределба на температурата низ целата просторија. 

Гаранција за чист воздух: Опремен со реномираната технологија Flash Streamer на Daikin и дезодорирачкиот филтер од титаниум апатит, овозможува воздух без вируси, алергени и непријатни мириси.

Daikin Comfora климатизер за греење и ладење

Comfora

Високоѕиден климатизер

Дизајниран за секој семеен дом

Лесно се вклопува: Компактната големина на Comfora овозможува лесна инсталација во секоја просторија и над вратите. 

Произведен во Европа: Создаден во Чешка, Comfora ги отсликува европските желби и стилови за ентериер. 

Гаранција за чист воздух: Опремен со сребрен филтер за отстранување алергени и прочистување на воздухот и дезодорирачкиот филтер од титаниум апатит, овозможува воздух без алергени и непријатни мириси.

Daikin Sensira климатизер за греење и ладење

Sensira

Високоѕиден климатизер

Создаден за да овозможи вредност и ефикасност

Без непријатности: Белата боја на Sensira овозможува лесно вклопување во секоја просторија и ветува едноставно и ефикасно ладење и греење. 

Вредност за пари: Sensira ги овозможува извонредниот квалитет и врвната функционалност на Daikin по привлечна цена. 

Гаранција за чист воздух: Опремен со дезодорирачки филтер од титаниум апатит и филтер за воздух, овозможува чист воздух без непријатни мириси.

Не сте сигурни каде да започнете?

Дозволете да ви помогнеме

Пополнете го формуларот денес и некој од нашите партнери за продажба ќе стапи во контакт со вас за да ви закаже термин за консултација кој систем за греење, ладење и топла вода е најдобар за вашиот дом и вашите потреби.

Посетете го нашиот центарот за решенија за да дознаете сѐ што ви е потребно за греење и ладење на вашиот дом или деловен простор.