Систем Uni-block за ниска и средна температура на разладување

ZN

За високоѕидна инсталација во средни ладни соби

ZN

Карактеристики на производот

  • Брза високоѕидна монтажа во ладна просторија со монтирање низ ѕидот
  • Многу брзо се составува, при што се намалуваат времето и трошоците за инсталација
  • Белата боја на испарувачот непречено се вклопува во ѕидовите на ладната просторија
  • Многу компактна и многу ефикасна
  • Далечинска електронска командна станица со пријатен кориснички интерфејс што може да се програмира според разните системски потреби

Предности

  • Клипен компресор

    Клипен компресор

    Клипниот компресор се состои од цилиндари, клипови и вентили. Компресијата се постигнува со наизменични движења на клипот во цилиндарот

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.