Основна верзија на за кров

UATYA-BBAY1

Поопширен пакет со фабрички поставена функција за поголема флексибилност при инсталација и полесни сервисирање

UATYA-BBAY1

Карактеристики на производот

 • Намалена емисија на CO2 благодарение на разладното средство R-32 со низок потенцијал за глобално затоплување
 • Модели со голема ефикасност, во согласност со ERP, што ги задоволуваат најновите услови на Eco-Design
 • Концепт приклучи-и-пушти, лесен за инсталирање; без потреба од дополнителни цевки, затоа што ова е спакувана единица со фабрички наполнето разладно средство
 • Директно интегрирање со BMS на Daikin или на трето лице преку BACnet или Modbus
 • Достапни како единици на залиха и единици по нарачка со поопширен дополнителен пакет
 • Панелите од 25mm со двојна облога овозможуваат долготрајност и добра термичка и звучна изолација
 • Стандардниот аларм за затнат филтер означува кога треба да се исчисти филтерот со што го подобрува квалитетот на воздухот и ефикасноста
 • Флексибилно поврзување за довод и враќање воздух
 • Широк оперативен опсег за ладење (-15 ~ 48°C) и греење (-15 ~ 20°C)

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.