Топлотна пумпа со scroll-компресор со инвертор и со воздушно ладење, сплит-верзија

SERHQ-BAW1

SERHQ-BAW1

Карактеристики на производот

 • Идеално за поладни клими, затоа што недостатокот на гликол овозможува голема ефикасност
 • Хидроничен модул за внатрешна инсталација ја отстранува потребата од гликол
 • Компактни димензии и ограничена должинана цевки за инсталација во многу ограничени простории
 • Лесен транспорт, затоа што одделните единици може да влезат во лифт

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll-компресорите се состојат од две спирали од кои едната е фиксна а другата врти ексцентрично без ротација. Дизајнирани за мали и средни капацитети, овозможуваат постојана достојност и голема ефикасност низ целиот работен век

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.