Топлотна пумпа со scroll-компресор со инвертор и со воздушно ладење, сплит-верзија

SEHVX-AAW

SEHVX-AAW

Карактеристики на производот

  • Идеално за поладни клими, затоа што недостатокот на гликол овозможува голема ефикасност
  • Хидроничен модул за внатрешна инсталација ја отстранува потребата од гликол
  • Компактни димензии и ограничена должинана цевки за инсталација во многу ограничени простории
  • Лесен транспорт, затоа што одделните единици може да влезат во лифт

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.