Систем Uni-block за ниска и средна температура на разладување

SB

За инсталација на кров во мали и средни ладни соби

SB

Карактеристики на производот

 • Брза монтажа на кровот на ладна просторија
 • Монтажата на таван овозможува простор во ладната соба
 • Белата боја на испарувачот непречено се вклопува во ѕидовите на ладната просторија
 • Многу брзо се составува, при што се намалуваат времето и трошоците за инсталација
 • Најдобар сооднос помеѓу површина и капацитет
 • Далечинска електронска командна станица со пријатен кориснички интерфејс што може да се програмира според разните системски потреби

Предности

 • Клипен компресор

  Клипен компресор

  The reciprocating type compressor consist of cylinder, pistons and valves. The compression is accomplished by reciprocating movements of the piston in the cylinder

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.