Спарена, близнак, тројна, двојна близнак

Super Inverter - RZQ-C

Спакуван систем за комерцијални примени

RZQ-C

Карактеристики на производот

 • Достапно како 20 и 25 kW
 • Заменете ги постоечките системи со технологијата на R-32 без да ги заменувате цевките
 • Гарантира работа при режим на греење дури до -15°C
 • Стандарден режим на ноќна тишина
 • Максимална должина на инсталација до 100 m
 • Широк асортиман на внатрешни единици што можат да се поврзуваат
 • Максимална разлика на висина на инсталација до 30 m

Предности

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматски избира режим за греење или ладење за да се постигне поставената температура.

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Упатство за употреба
Преземи јазик
Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.